Op deze pagina vindt u informatie over periodieke en eenmalige donaties.

Periodieke donaties

Wat geweldig dat u een donatie wil doen. Dat stellen wij zeer op prijs. U kunt natuurlijk eenmalig een donatie doen, maar ook maandelijks mag er natuurlijk worden gedoneerd. Voor een periodieke schenking aan Stichting OntspanWater hoeft u tegenwoordig niet meer naar de notaris. U kunt eenvoudig gebruik maken van een door de belastingdienst opgestelde overeenkomst van periodieke gift. Door het invullen van deze overeenkomst steunt u ons minimaal 5 jaar voor een vast bedrag per jaar. Hiermee verzekert u ons voor een langere periode van inkomsten.

In tegenstelling tot éénmalige gewone giften geldt er voor periodieke giften geen drempel en geen maximumbedrag. U mag het hele bedrag van de gift aftrekken voor de inkomstenbelasting.

Bruto schenkingTariefgroepUw belastingvoordeelU betaalt netto

OntspanWater

ontvangt

€ 12036,5%€ 46€ 74€ 120
€ 12040,85%€ 50€ 70€ 120
€ 12051,95%€ 62€ 58€ 120

U kunt het totaalbedrag van de donatie per jaar volledig aftrekken van de belasting. Hierdoor kunt u een hoger bedrag schenken terwijl u netto hetzelfde doneert als u met jaarlijkse giften zou doen zonder overeenkomst.  In bovenstaande tabel kunt u aan de hand van uw belastingtarief zien wat een schenking u netto kost.

Middels de overeenkomst periodieke gift geeft u aan welk bedrag u periodiek wilt doneren. Als u ons voor minimaal 5 jaar steunt komt u in aanmerking voor het volledige belastingvoordeel. Stuur deze overeenkomst ingevuld en ondertekend naar ons op. Wij verwerken dit formulier in onze administratie en u ontvangt een ook door ons ondertekend exemplaar retour.

U kunt de overeenkomst periodieke gift sturen naar ons postadres: Keenterstraat 14 / 6006 PX / Weert. Of stuur het naar ons email adres: info@ontspanwater.nl

Eenmalige donatie

Stichting OntspanWater

 

Postadres: Keenterstraat 14 / 6006 PX / Weert 

Email: info@ontspanwater.nl 

Nummer KvK: 58186905

BTW nummer: NL852916590B01

Bankrekeningnummer: NL 22 RABO 01 06 28 64 39

Wij zijn aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Voor éénmalig donatie vult u de onderstaande gegevens in.

Naam*

E-mailadres

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bericht

Bedrag *