Skip to main content

Ik ben Sonja van Meegen, 59 jaar en woonachtig in Weert.  

Een tijdje geleden werd me gevraagd of ik ambassadeur van stichting Ontspanwater wilde worden en daar heb ik “ja” op geantwoord.  

Ik heb een progressieve spierziekte, waardoor ik rolstoel afhankelijk ben. Ik heb ondanks dat een druk leven, mijn grote hobby is haken, ik zet me in voor mensen met een beperking die een zetje nodig hebben in hun zoektocht naar hulp of hulpmiddelen, en ik ben ervaringsdeler bij Mens achter de patiënt (MAP), een onderwijsmodule voor studenten die een zorgopleiding volgen.  Genoeg te doen dus. 

Ik wil me ook graag inzetten voor stichting Ontspanwater, omdat ik het heel belangrijk vind dat dit bad er komt. Vroeger zwom ik graag, helaas kan dat nu niet meer, maar als dit bad gerealiseerd wordt kan ik het water weer in. Heerlijk ontspannen drijven zonder pijn en ongemak en misschien wel even kunnen staan (daar blijf ik op hopen).