Skip to main content

Een kerstwens voor iedereen

Wat schrijf je als wens na wederom een jaar vol vreemde wendingen in onze levens. Laten we elkaar vooral steunen, liefhebben en vriendelijk zijn voor elkaar.

Via deze weg willen we jullie ook een korte update geven over onze stichting.

In 2020 stond ons benefietconcert (dankzij de energieke inzet van velen) klaar om uitgerold te worden. Helaas kregen we destijds de eerste lockdown. Vervolgens volgden in privésfeer de nodige veranderingen. Dit alles heeft bij OntspanWater ook tijdelijk de rem op ontwikkelingen gezet en de nodige aanpassingen gevergd.  Ondertussen hebben we de draad weer opgepakt zover als nu mogelijk is.

We zijn achter de schermen ontzettend hard aan het werk om ons doel te bereiken. Er zijn veel gesprekken, we zoeken naar founding-partners, leenmogelijkheden en er zijn nieuwe berekeningen nodig mbt de bouw. (door veranderingen intern en in de bouwwereld). De fondsenwerving gaat door.

2022 gaat het jaar worden van realisatie!! Maar daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Dus mocht je ideeën hebben, ze zijn van harte welkom! (info@ontspanwater.nl)