NIEUWE AMBASSADEUR NIENKE

By 20 januari 2020nieuws

Stel je kunt nauwelijks lopen of je evenwicht bewaren. Wat zou het dan toch lekker zijn als je niet altijd hoeft te zitten of liggen, maar ook in alle vrijheid kunt bewegen. En dat kan in het water! Daarom is in het water zijn voor Nienke zo heerlijk. Heerlijk alle kanten op kunnen bewegen zonder dat het veel moeite kost. Af en toe even kopje onder om te horen hoe alles onder water anders klinkt.

Nienke is 9 jaar oud en heeft door haar syndroom beperkt controle over haar spieren. In het warme water valt deze beperking voor een groot deel weg. Met een klein beetje hulp kan ze dan vrijelijk spetteren en spatteren en het water of juist heerlijk relaxen wanneer ze door iemand rustig wordt bewogen. Als het aan Nienke lag, dan zou ze het liefst iedere dag in het water zijn.