RABO CLUBSUPPORT

By 26 september 2019nieuws

Rabo ClubSupport: stem op ons!

Vanaf morgen, 27 september, tot en met vrijdag 11 oktober mogen alle leden van de Rabobank Weerterland en Cranendonck stemmen op lokale goede doelen. Met deze actie wil Rabobank mensen samenbrengen en samen de winst vieren! Ieder lid heeft 5 stemmen en mag twee stemmen aan hetzelfde goede doel geven. Aan het einde van de actie zal onder de goede doelen maar liefst €175.000,- worden verdeeld… Hoe meer stemmen, hoe groter de winst. Stichting OntspanWater is een van de deelnemers (op de Rabo site te vinden als Ontspan Water).

Ook dit jaar kunnen jullie je stem dus uitbrengen op stichting OntspanWater en daarmee ons doel een stap dichterbij brengen. De laatste ontwikkelingen rondom stichting OntspanWater zijn te lezen op facebook of op deze site.

Denk voor je overige stemmen ook eens aan stichting Toon Hermans Huis in Weert. Als je op hun stemt, help je kankerpatiënten en hun naasten te ondersteunen.

Voor meer informatie over de Rabobank actie en het uitbrengen van de stemmen, zie deze link:  Rabobank ClubSupport

Mocht U zelf niet weten hoe u stem uit te brengen? Geef dan uw stemkaart af bij de voorzitster van stichting OntspanWater  / postadres Keenterstraat 14 6006PX Weert

Alvast bedankt voor jullie steun.

Namens Stichting OntspanWater,

Suzanne van Lierop