FRANK MOFERS DONEERT

By 4 mei 2019nieuws

Ter ondersteuning van de Stichting Ontspanwater is er door Frank Mofers een challenge opgezet waarbij een aantal mannen de strijd met hun kilo’s zijn aangegaan. De uitdaging was om in drie maanden zoveel mogelijk kilo’s af te vallen. Voor iedere kilo die de groep af zou vallen doneert Fit & Independent €2,50 aan Stichting OntspanWater.

Aan het einde van deze drie maanden is met deze challenge in totaliteit €150,- aan afgevallen kilo’s voor de Stichting OntspanWater bij elkaar verzameld. Onlangs is de cheque ter waarde van €150 door Frank Mofers aan John van Lierop aangeboden. Vanuit Fit & Independent wensen wij Stichting OntspanWater veel succes toe met het realiseren van hun therapiebad.

Als eigenaar van Fit & Independent ondersteunt Frank Mofers startende ondernemers met coaching en begeleiding bij de opstart van hun eigen bedrijf. Niet alleen de zakelijke kant wordt hierbij bekeken, maar vooral ook de persoonlijke kant. Starten als ondernemer is niet enkel hard werken, maar het letten op je fysieke en mentale gesteldheid is een belangrijk onderdeel van het succes van een startende ondernemer.