27 JANUARI, EEN UITNODIGING VOOR U!

By 8 januari 2019nieuws

Stichting OntspanWater – onder de bezielende leiding van voorzitter Suzanne van Lierop – is een stap dichter bij haar doel; “een 34°C bad realiseren in Weert, dat geheel toegankelijk is voor iedereen. Mindervaliden en validen, jong en oud, zelfstandig of met begeleiding, alleen of in groepsverband. Voor ontspanning, therapie en verlichting…”.

Enkele maanden geleden is het huurcontract voor een pand aan de Kessenichstraat in Weert ondertekend en daarmee is de locatie van het 34°C bad een feit. Om iedereen te informeren over de ontwikkelingen, plannen en doelen van Stichting OntspanWater vindt er op zondag 27 januari a.s. van 14.30 tot 16.00 een open informatiemiddag plaats op de nieuwe locatie. Stichting OntspanWater nodigt iedereen van harte uit om die middag vrijblijvend binnen te lopen, voor meer informatie en een ‘sneak-peak’ van het pand.