PERIODIEKE DONATIE MET BELASTINGVOORDEEL

By 4 november 2018nieuws

Een donatie, dat stellen wij zeer op prijs.

U kunt natuurlijk eenmalig een donatie doen, maar ook maandelijks mag er natuurlijk worden gedoneerd. Voor een periodieke schenking aan Stichting OntspanWater hoeft u tegenwoordig niet meer naar de notaris. U kunt eenvoudig gebruik maken van een door de belastingdienst opgestelde overeenkomst van periodieke gift. Door het invullen van deze overeenkomst steunt u ons minimaal 5 jaar voor een vast bedrag per jaar. Hiermee verzekert u ons voor een langere periode van inkomsten.

In tegenstelling tot éénmalige gewone giften geldt er voor periodieke giften geen drempel en geen maximumbedrag. U mag het hele bedrag van de gift aftrekken voor de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie zie onze webpagina: Doe een donatie