FRANK MOFERS IN ACTIE! U OOK?

By 21 september 2018nieuws

Fit 4 Support Challenge

Sinds enkele jaren steun ik Stichting Ontspanwater in Weert. Deze stichting heeft zich ten doel gesteld een 34 graden bad te bouwen en te exploiteren voor ontspanning, therapie en verlichting.

Dit bad wordt geheel aangepast voor mindervaliden, mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat (spierpijnen, reuma, MS, chronische pijn, etc.), voor mensen met een mobiliteitsprobleem (rolstoel of ligorthese afhankelijk) of revalidatie. Tevens voor mensen met een hersenletsel of dementie.

Inmiddels heeft de stichting een geschikt pand gevonden om het bad te realiseren. Om deze geweldige stichting een steun in de rug te geven zoek ik minimaal 10 mannen die met mij tussen 1 oktober 2018 en 1 januari 2019, samen, tenminste 100 kilo gaan afvallen.

Voor iedere kilo die alle deelnemers op 1 januari 2019 zijn afgevallen zal ik zelf €2,50 doneren aan Stichting Ontspanwater (tot een maximaal bedrag van €1000,-)

Wil jij ook iets goeds doen voor een ander en tegelijkertijd werken aan je eigen gezondheid, stuur me dan een berichtje. Dan geef ik je meer info over deze challenge. https://www.facebook.com/f.mofers