NIEUW IN ONZE RAAD VAN AANBEVELINGEN: HENK JACOBS

By 20 augustus 2018nieuws

In 2016 heb ik besloten om mijn carrière bij Makita te beëindigen, omdat het verschil met de Japanse cultuur me op brak. De wereld lag voor me open, want ik had geen idee wat ik wilde gaan doen. Met Van Ede & Partners ben ik daar tijdens een fantastische ‘reis’ achter gekomen. Creativiteit en van betekenis willen zijn voor anderen zijn de kernwoorden. De creativiteit vind ik in het marketing/communicatie vak. Het van betekenis willen zijn denk ik in de zorg te vinden. Samen met omgevingservaringen (broer met MS, dochter ex-epilepsiepatiënt, overlijden schoonzus binnen 2 weken na diagnose, mantelzorg moeder) heeft dat mijn ogen geopend. Ik werk daarom nu zelfstandig onder de naam Henk Jacobs Marketing Raad & Daad en help zorgorganisaties met strategische marketing. Ik ben trots dat de stichting mij heeft verzocht voor de Raad van Aanbeveling en wil graag mijn kennis delen met de stichting.

Met vriendelijke groet, Henk Jacobs